Kvanduk János, mai ellenfelünk, a szekszárdiak edzője azt is elmondta, hogy Thomas Doll kívánsága nem teljesült. A TV8 Sport pedig a sárga-feketék elnökét kérdezte.

Nekünk komoly presztízs egy ilyen csapat ellen pályára lépni, ők viszont tudatosan választanak a felkészülési időszak elejére alacsonyabb osztályú riválisokat edzőpartnernek – mondta Kvanduk János, a Közép csoportban tizedik helyen telelő sárga-feketék vezetőedzője. – Azért is hoztuk előbbre a felkészülés kezdetét, mert az ilyen találkozók komoly fizikai próbatételt jelentenek a játékosok számára. Nyilván szeretnénk méltó partnerei lenni az NB I-es listavezetőnek, szeretnénk megnehezíteni a dolgukat, kulturált, szervezett futballt remélek szombat délután is. A Vasas ellen jó képet festettünk magunkról, bízom benne, hogy a Fradi ellen is hasonlóval rukkolunk majd elő” – zárta Kvanduk János.

A szekszárdi edző hozzátette, hogy szerettek volna a stadionban játszani a Ferencvárossal, ahogy Thomas Doll, a zöld-fehérek edzője is jobban örült volna, ha füvön csapnak össze, de a talaj nincs olyan állapotban, hogy játékra alkalmas legyen. Azzal kapcsolatosan, hogy a Fradi miért választja rendszeresen edzőpartnernek az UFC-t, a szakember azt mondta, nyilván ebbe belejátszik az is, hogy Máté Csaba személyében szekszárdi pályaedzője van Dollnak, de ha nem lettek volna „méltó” edzőpartnerek korábban, aligha vállalta volna a fellépést a Ferencváros. A két csapat legutóbb 2016 nyarán Budapesten játszott, akkor szoros találkozón az FTC 2–1-re győzött.

forrás: teol.hu, tv8sport