Lovrencsics Balázs szerint kellett ez a meccs a portugáliai edzőtábor előtt – a szekszárdi szakvezető szerint sikerült megvalósítaniuk azt, amit elterveztek.

Lovrencsics Balázs

Kemény edzésmunkát végeztünk a héten, ezért talán egy kicsit fáradtabbak voltunk, mint a keddi, 16-0-s mérkőzésen. Ennek ellenére jól jöttünk ki erre a meccsre, kellett is egy találkozó a portugáliai edzőtábor előtt. Örülök a győzelemnek, és annak is, hogy négy gólt szereztünk.

Thomas Doll

Nem volt egyszerű dolgunk, mert egy lassú pályán játszottunk, így pedig nem lehetett úgy mozogni, mint szoktunk. A második félidőben már felgyorsult a játékunk. Ezért veszélyes is volt kicsit, remélem, a két sérültünkkel, Priskinnel és Spirovskival nem lesz nagy gond. Nem volt komoly sérülésük, de inkább lecseréltük őket. Örülök, hogy lejátszhattuk ezt a meccset.

Kvanduk János

Amit elterveztünk, azt sikerült megvalósítanunk. Méltó ellenfelei voltunk a Ferencvárosnak, s sikerült megnehezítenünk a dolgukat. Az első félidőben szervezett, energikus csapat benyomását keltettük, azonban a másodikban a fizikummal akadtak problémák, visszaesett a játékunk.

Fradi.hu, TEOL