A felnőttbe, az U21-es keretbe szintén ketten kaptak meghívót – egy távozó is van futsal csapatunknál.

A felnőtt futsal nemzeti csapathoz csatlakozik Andorka Kristóf és Vattamány Dávid, míg az U21-es kerethez Horváth Benedek és kapusunk, Vámosi Marcell.

Vattamány Dávid

Váratlanul ért, hogy ismét meghívást kaptam a válogatottba, de nagyon örülök neki. Az összetartáson igyekszem kihozni magamból a maximumot. A szezonom eleje nem éppen úgy alakult, ahogy terveztem, de mióta rendben van a térdem, kezdek formába lendülni! Ezért nagy köszönettel tartozom a Fradinak, csapattársaimnak és edzőmnek, Safinak aki mindig biztat és bízik bennem.

Másfél év után távozik csapatunktól kapusunk, Sikur Lajos, aki az NB II Nyugati csoportjának listavezetőjénél, a BME-nél folytatja a pályafutását. Sikur Lajos másfél évvel ezelőtt érkezett csapatunkhoz, miután visszajutottunk az élvonalba. A rutinos kapus végigvédte az első szezont, fiatal együttesünk vezéregyénisége volt. Az ősszel azonban már kevesebb lehetőséghez jutott Vámosi Marcell mögött, Tóth Gyula érkezése után pedig a több játékperc reményében a váltás mellett döntött. Köszönjük Lalinak a Ferencvárosért hozott áldozatait, és további sok sikert kívánunk a pályafutásához!

FTC futsal