Balázs emellett minél több gólt szeretne szerezni csapatunkban 2018-ban.

Hogy értékeled a magad mögött hagyott szezont?

Egy kicsit csalódott vagyok, mert sokat bajlódtam sérüléssel. Az egyik szemem sír, a másik viszont nevet, mert a lehetőséget megkaptam. Azt, hogy ezzel mennyire sikerült élnem majd a szakmai stáb dönti el. Lehetett volna jobb és rosszabb is, de gólt és gólpasszt is szereztem ebben a félévben. Az alap a számomra, hogy ha számítanak rám tavasszal, akkor ezt ismét hozzam és még rá is tegyek egy lapáttal.

Annak ellenére, hogy a Videoton ellen nem szereztél gólt, többen kiemelték a hatékonyságodat. Te is elégedett vagy a teljesítményeddel?

Meg voltam magammal elégedve, de nem emelnék ki senkit különösebben, mert szerintem közösségként voltunk erősek. A csapat és a stáb érdeme a remek teljesítmény, hogy jó játékkal le tudtuk győzni a fehérváriakat.

Együtt szilvesztereztek a testvéreddel?

Régebben gyakran töltöttük együtt a szilvesztert, az utóbbi időben azonban külön ünnepeltünk. Baráti társasággal leszek, de nem egyeztetjük le előre, hogy helyileg hová megyünk.

Újévi fogadalmakat szoktál tenni?

Nem szokásom. Remélem, sokszor a pályára léphetek tavasszal! Az is nagy öröm a számomra, ha csereként szóhoz juthatok!

Az egészségi állapotod alapján jó szezonra számítasz?

Igen, úgy érzem, hogy rendben vagyok. Egy jó felkészülés kell, bízom benne, hogy ezt a sérülések nem fogják hátráltatni.

Mi a legnagyobb vágyad a 2018-as esztendőre?

Természetesen a legnagyobb vágyam, hogy bajnokságot nyerjek a Ferencvárossal, illetve szeretnék sok gólt szerezni a Fradiban.

Nagy nevekkel kell megbirkóznod a csapatba kerülésért, hogy látod az esélyeidet?

Prískin Tamás és Böde Dániel mellett nincs könnyű dolgom. Nem is számítottam rá, hogy játéklehetőséget kapok, de a sérülések és eltiltások miatt előtérbe kerültem. Tavasszal mindent meg fogok tenni a csapatba kerülésért.

Nemrég az NB II meghatározó játékosaként szerepeltél, ma pedig már az NB I-ben bontogatod a szárnyaidat. Mekkora a különbség a két osztály között?

Az iram feltétlenül nagyobb az első osztályban. A második vonalban el lehetett bújni a pályán, itt ezt nem lehet megtenni. Az NB I-ben jóval nagyobb az agresszió és ez igaz a védekezésre és a támadásra is egyaránt.

Mit kívánsz a szurkolóknak a 2018-as évre?

Legyenek minél többen a mérkőzéseinken, hajtsanak bele minket a bajnoki címbe, amit remélhetőleg majd együtt fogunk ünnepelni! Boldog új évet kívánok minden Fradi szurkolónak!

Fradi app