A fradista lányok tizenöt gólt szereztek.

Női világbajnokság, B-csoport, 4. forduló
Lengyelország 28-31 (11-13) Magyarország
Fradista gólok: Kovacsics 8, Schatzl 4, Háfra 1, Lukács 1, Szekeres 1

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ, NSO

Kovacsics Anikó

Egyértelmű, hogy kellett már nekem egy ilyen mérkőzés, az első meccseken nem éreztem annyira a játékot. Az utóbbi időszakban azért hoztam egy olyan formát a klubomban, amit itt a vébén is vártam magamtól. Fejben kicsit végiggondoltam, hogy min kell változtatnom. A lendületem hiányzott, és hogy fel tudjak gyorsulni. Ma megvoltak azok a gyenge pontok a lengyelek védekezésében, akikre lehetett menni egy-egyezni, és ezt kihasználtuk. Remélem, most már így tudok játszani a folytatásban. Ha nem is lövök mindig ennyi gólt, de azért egy bizonyos szint alá nem szeretnék menni.

Szucsánszki Zita

Tegnap edzésen fociban legyőztük Kimet, az már jelentett valamit. Annak borzasztóan örülök, hogy Kovacsics Anikónak és Bíró Blankának ilyen jól ment. Remélem, hallották, ahogy biztatom őket a padról, mert folyamatosan ordibáltam. Ami tőlem telik, megteszem, az látszódik, hogy lőni még nem tudok, így elsősorban védekezésben lehetek hasznos. A vége fele annyira lelkes voltam, hogy akkor is berohantam védekezni, amikor nem kellett volna, ezért kiállítottak.

Kim Rasmussen

Nagyon büszke vagyok a lányokra, végig kontrollálták a mérkőzést, megérdemelték a sikert. Érzelmileg nem volt számomra könnyű a meccs, hiszen először találkoztam ellenfélként a lengyelekkel, de ezt ki kellett zárnom.

Spanyolország 25-25 Franciaország: Nerea Pena 1 gólt szerzett.
Szerbia 27-27 Hollandia: Danick Snelder 2, Laura van der Heijden 2 gólt szerzett.