Játékosunk szerint a Videoton elleni formánkat kell mutatnunk a hétvégén is.

A sereghajtótól kikaptunk, majd megvertük az éllovast. Mi történt a csapattal egy hét alatt?

Néha van ilyen a fociban, hogy az egyik héten rosszul játszol, aztán a következő héten már jól, de az a lényeg, hogy a Haladás ellen elkövetett hibákat kijavítottuk. A Videoton elleni siker kulcsa az volt, hogy csapatként léptünk fel és szívvel játszottunk. Ez a Haladás ellen nem volt meg, ott koncentráltság tekintetében gyengébbek voltunk. A fehérváriak ellen már teljes összpontosítás jellemezte a csapatot, amit ha át tudunk vinni a Vasas elleni mérkőzésre, akkor el tudjuk tőlük hozni a három pontot.

Az utóbbi mérkőzésekhez képest új poszton szerepeltél, hogy tetszett ez a szerepkör?

Korábban már játszottam a hatos pozíciójában, de nem mostanában az biztos. Próbáltam összetartani a védők és a támadók közötti összhangot, mert ez gond volt a Haladás ellen. Most jóval stabilabbak voltunk. Ott játszom, ahol az edzőnek nagyobb szüksége van rám, ez nekem soha nem okozott problémát.

A Vasas ellen melyik arcunkat fogjuk mutatni, milyen Fradira számíthatunk?

A Videoton elleni formánkat át kell ültetnünk a hétvégére is. Küzdenünk, hajtanunk kell, ahogy a fehérváriak ellen is tettük.

A Vasas idén eddig nem szerepelt olyan jól, mint az előző szezonban, mit lehet tőlük várni?

A Fradi ellen mindenki másképp játszik, ahogy ezt a szombathelyiek is bizonyították. Egy rossz sorozat után, nagyon jó játékkal rukkoltak elő. Most is nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ellenünk mindenki kettőzött erővel küzd.

Mit vársz a mérkőzéstől?

A Vasas tavaly nagyon jól védekezett, amiben idén picit visszaesett. Mindent meg fognak tenni azért, hogy most ezen a területen rendben legyenek. Nekünk nem szabad fejjel a falnak rohannunk, hanem okos játékot kell bemutatnunk, sok labdajáratással. Nem szabad engednünk, hogy lekontrázzanak bennünket, hiszen a Haladás ellen is az volt az egyik legnagyobb probléma, hogy az eladott labdákból letámadtak minket.

Milyen eredményt vársz?

Mindenképpen nyerni kell, mert csak akkor van esélyünk rá, hogy az első helyről várhassuk a folytatást.

Milyen eredményt tippelsz?

2-0-ra nyerünk!

Fradi app