Már a meccs napjára félretett belépők is megvásárolhatóak, valamint ezen felül is megnyitottak helyeket – aznap viszont a helyszínen nem nyitnak ki a pénztárak.

Labdarúgás, NBI, 19. forduló
Szombat, Megyeri út, 19.30: Vasas – Ferencváros
Jegy: 1200 Ft

A jegyek megvásárolhatóak az MLSZ online jegyértékesítő rendszerében ide kattintva, személyesen az Üllői úti jegypénztárban (Kedd-Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00).

A szurkolói csoportok Újpest Városkapunál gyülekeznek, majd onnan indulnak el a Megyeri útra, emellett van lehetőség az Üllői útról busszal érkezni, erről ide kattintva olvashatjátok a részleteket.

Vendégszektor: A 2017.december 9-én 19.30 órától megrendezésre kerülő Vasas FC – Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatosan kérjük a vendégszurkolókat, hogy a belépőjegyeket elővételben váltsák meg! A helyszínen a fokozott biztonsági kockázatokra való tekintettel a vendégszektorba nem lesz jegyértékesítés! A Vendégszektorban a C1, C2 és a C3-as szektorba összesen: 1335 db belépő jegy váltható, jelenleg a C3-as szektorba van még lehetőség jegyet venni, ezért kérjük mihamarabb vásárolja meg a jegyét aki szeretné élőben megtekinteni a mérkőzést! Vendégszektor megközelítése: Labdarúgó utca felől, a vendégszurkolók a környékbeli utcákban tudnak parkolni!” – olvasható a Vasas weboldalán.