Az NBI-et veretlenül vezető női labdarúgó csapatunk vezetőedzője szerint az elbukott bajnoki finálé eltökéltebbé tett minket. A lányok a téli felkészülés során Olaszországban és Prágában is készülni fognak, valamint februárban egy hétre Törökországba utaznak, ahol valószínűleg orosz és skandináv csapatokkal mérkőzhetnek majd meg.

Dörnyei Balázs

A nyarunkra egyáltalán nem nyomta rá bélyegét az MTK elleni váratlan vereség. Sokkal inkább eltökéltebbé tett minket, és természetesen ezúttal is a bajnoki cím, illetve a Magyar Kupa elnyerése a célunk. A döntő kudarcát a szakmai stáb nagyrészt magára vállalta, elvégre a játékosok azt tették a pályán, amit tanítunk nekik. Valójában végiggondoltuk, esetleg az új játék nem megfelelő, amelyet tavaly elkezdtünk gyakorolni, vagy jó úton járunk, de még nem vagyunk benne elég jók.

Ebben az idényben a védekező harcmodorú együttesek ellen már jóval eredményesebben vettük fel a küzdelmet, és taktikailag is érettebbek a lányok, jó néhány olyan szituációt is eredményesen megoldottak, amelyek tavaly még nem sikerültek. A tavasszal azért feltétlenül szeretnénk javítani, amihez fontos, hogy minden posztra megtaláljuk az ideális játékost.

Hajrá, Foci! – NS