A Haladás új mezzel készül a mérkőzésre. Ezt ide kattintva tudjátok megnézni. A helyi közlekedési információkat pedig ide kattintva olvashatjátok.

Michal Hipp

Két hete dolgozom a csapattal, szinte teljesen tisztában vagyok valamennyi játékosom erősségeivel és hiányosságaival. Mivel bajnokság közben érkeztünk, taktikai, technikai dolgokat gyakoroltunk, nincs idő arra, hogy extra dolgokat kipróbáljunk. Tudjuk, hogy az FTC a meccs favoritja, de nincs előre megírva, hogy mindig az esélyesebb csapatnak kell győznie. A ferencvárosiaknak sok válogatott futballistája van, könnyen pótolják a hiányzókat. Kielemeztük a játékukat, sok az erősségük, meccs közben is könnyen váltanak szerkezetet, de láttuk a hibáikat is. Mellettünk az szólhat, hogy hosszú idő után egy új, gyönyörű stadionban játszunk itthon, és hogy a Fradi ellen nem lesz gond a motivációval. Bízom abban, hogy a szurkolótábor mellénk áll és 12. játékosként segít minket. Összegezve: tiszteljük ellenfelünket, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a dolgát és sikeresek legyünk. Medgyes, Lévay, Tóth Máté, Tóth Benjamin sérült.

Várható összeállítás: Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Mészáros, Németh Milán – Williams, Németh Márió, Halmosi – Ramos

Haladás