Sedlmayer Tamást kérdezték a válogatott összetartásról és a Szolnok elleni rangadóról.

– Érdeklődöm, hogy érezted magad, milyen volt ez a három edzés, milyen volt a válogatott hangulata?
– Nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy Tomi ismét behívott a keretbe. Nem mondom, hogy megterhelő volt, de azért jó irama volt mindhárom edzésnek, amiken részt vettünk. Elég változatos edzéseket sikerült letudnunk, hasznos volt, mindenképpen.

– Mi volt az, ami neked személy szerint a legjobban tetszett? Ahol a legjobban érezted magad ez alatt a másfél nap alatt.
– Mind a három edzésről ki tudnék emelni olyan részt, ahol jól éreztem magam, ezért is mondtam, hogy hasznos volt.

– Mondj valamit a hétvégi nagy rangadóról! Hogy készültök, mire számítasz?
– Most megyünk vissza a klubhoz, holnap reggel kezdünk el kifejezetten a Szolnok-meccsel foglalkozni, meg hát, nyilván már korábban is arra készültünk, amikor a Szuperkupáról hozott dolgokkal foglalkoztunk. Ugyanolyan brusztos, harcos mérkőzésre számítok. Annyi előnyünk lesz, hogy, ugye, hazai pályán játszunk. Nyilván a győzelem a cél, nehéz lesz megszerezni, de bízom benne, hogy ezúttal sikerül.

– Áruld el nekünk légy szíves, hogy itt a három edzés során, melegítés, öltözés közben téma volt-e a meccs, zrikáljátok-e egymást? Van-e már ilyen hangulat?
– Nem, abszolút nem. Itt a végén a kapura lövésnél, amikor Viktor volt a kapus, egyszer-kétszer cukkoltuk egymást, de igazából nem jött elő ez a téma itt a válogatottnál. Nem is szokott ilyesmi lenni.

További interjúk: VLV