A DVTK edzője ugyanakkor példának állította volt játékosunkat a diósgyőriek elé.

Bár már elköszöntetek tőle, de sokakat érdekel, hogy Leonardo kinek a révén került ide? Nekem az volt furcsa vele kapcsolatban, hogy az életkorából adódóan pont a „kis tavacskákból való horgászás” szöges ellentéte. Azt gondolod, hogy hasznára lehet a Diósgyőrnek?


Azzal ti is tisztában voltatok, hogy ő egy szenzációs játékos, a Salzburgnál és a Fradinál is volt olyan időszaka, hogy az ember elgondolkozik azon, négy vereség után mi is a fontos. Természetesen, a vonalat, az irányt tartani kell, de ugyanakkor a pillanatnyi helyzetben, ha csak 50 percet tudna segíteni, akkor az alapján, amit én tudtam róla, biztos, hogy a csapat segítségére lehet. Kíváncsi voltam arra, hogy amit hallottam róla, mennyire fedi a valóságot, mert azt tudtam, hogy technikailag kiváló, de nagyon kíváncsi voltam, milyen állapotban van.

Megadtuk neki a lehetőséget és a végén úgy döntöttünk, hogy technikailag ugyan még mindent tud, de pillanatnyilag nem tudna a segítségünkre lenni. De egyáltalán nem baj az, hogy itt volt, ugyanis látták a játékosok, hogy technikailag hova lehet fejlődni, mi az, ami még elérhető a számukra. Ebből a szempontból jó volt, de nem ő az a játékos, aki hosszú távon tudna segíteni a csapatnak. Ez egy puhatolózó, ismerkedő három nap volt, de nem lett belőle semmi.

forrás: amigeleken.hu