A Fradi Tábor capója adott nekünk interjút a mai sajtótájékoztatón, amiből az is kiderül, hogy mit üzen az Üllőin őt kritizáló kommentelőknek.

Nagy kő esett le a szívemről, mert egy nagyon hosszú és nehéz időszak volt nekünk is, a Fradinak is. Voltak benne szép és erőt adó pillanatok, a meccsek, ahol ott tudtunk lenni vagy éppen a rendezvények, de voltak mélypontok is.

Szerintem hamar helyre lehet állítani az egységet, nyilván nem lesz olyan, hogy mindenki mindenkit szeret, de ha mindenki elfogadja, hogy a másik is a Ferencvárosnak szurkol, akkor nem lehet gond a jövőben. Úgy gondolom, hogy az elmúlt három és fél évben mi is sokat tanultunk, nagyon fegyelmezett lett a Fradi Tábor, amit kérünk, azt betartják a szurkolók. Természetesen van még hova fejlődni, hiszen mindig van, de ez egy jó irány. Arra fogunk törekedni, hogy a rendszeres tárgyalásokon ne csak a kapu mögöttiek, hanem minden Fradi szurkoló érdekeit próbáljuk képviselni, tudjuk, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, de olyan kezdeményezéseket akarunk és személy szerint én is olyanokat akarok, ami lehetőség szerint mindenkinek elfogadható lesz.

Még kevés alkalmunk volt kipróbálni, hogy milyen lesz a lelátó, de biztos vagyok benne, hogy nagyon komoly katlan lesz. Komoly és méltó lesz a Ferencvároshoz a visszatérésünk. Reméljük a játékosokra is jó hatással lesz, hiszen sokan még nem tudják, milyen igazi Fradi hangulatban focizni, ami az egyik jellemzője a Clubnak.

Szoktam olvasni a kommenteket az Üllői129-en, néhányan elég kritikusak velem szemben, amit nem biztos, hogy megérdemeltem, én őket is ugyanolyan Fradistának tekintem, mint magamat. Nem hiszek abban, hogy vannak nagyobb és kisebb Fradisták és remélem azok is el fognak fogadni, akik még fenntartásokkal kezelnek. Én szívesen kiabálom velük együtt, hogy: “Hajrá, Fradi!”.

Hamberger Ádám