És így a javunkra fordíthatjuk majd a meccset a hajrában – a Dózsa mestere szerint az első félidőben semmit nem csináltunk.

Nem kezdtünk jól, az első félidőnk gyenge volt. A lilák letámadtak, nem tudtuk igazán megtartani a labdát, a támadójátékunk pedig esetleges volt. Leandrót a labdabiztossága miatt cseréltük be a félidőben, úgy gondolom, hogy ez a húzás bejött. A második félidőben így feljavult a támadójátékunk is, többször bekerültünk a védelem mögé. A gólunk érett nagyon, tudtuk, hogy az Újpest kihajtja magát, és így az utolsó húsz percben még nagyobb esélyünk lesz betalálni. Ezeken a meccseken kijön a kvalitás, és Böde Dani remek versenyzőtípus, nem ez az első derbi gólja, és szerintem nem is az utolsó. A kérdésre válaszolva: igen, hiányzott Thomas, vele biztos három góllal nyerünk.

Máté Csaba

Jó estét! Nagyon jó első félidőnk volt, kontrolláltuk a meccset, gólhelyzetünk is volt. A Fradi semmit nem csinált az első félidőben, a másodikban agresszívabbak voltak. A meccset az az egy gól döntötte el, ők belőtték a helyzetüket, mi nem. Gratulálnom kell a játékosaimnak, mindent beleadtak, de sajnos nem szereztünk gólt. Zsótér, Nagy elfáradt a végén, ez is lehet az oka, hogy nem sikerült betalálni. Nem hallottam arról, hogy ultimátumot kaptam volna a meccs előtt.

Nebojsa Vignyevity