A lengyel bajnokságból postafordultával visszaküldött Litauszki azzal számol, hogy sok dolga lesz a lila-fehér védelemnek.

Simon Krisztián

Ez lesz az első derbim a Groupama Arénában, így természetesen nagyon várom már. Biztos vagyok benne, hogy szurkolóink nagyon jó hangulatot fognak varázsolni. Mi, játékosok pedig győzni megyünk a Ferencváros stadionjába, így szeretnénk kiszolgálni közönségünket, akiknek az utóbbi időben eléggé tartozunk. Személy szerint nagyon pozitívan várom az összecsapást. Remélem, hogy Nebojsa Vignjevic több bizalmat szavaz majd nekem, és ezáltal győzelemhez tudom segíteni a csapatot. Most a győzelem a fontos, sablon szöveg, de igaz: teljesen mindegy, ki talál be a Ferencváros kapujába, csak a végén mi örülhessünk a három pontnak. Ha én rúgok gólt, vagy ha más, ugyanúgy boldog leszek, örülni fogok neki. Ugyanakkor szeretném, ha megint elsülne a lábam.

A Fradi most jó formában van. Ott van Böde Dani, aki a válogatottban is szerepel, Varga Roland, aki vezeti a góllövőlistát, ott vannak az új igazolásaik, jó erős kerete van a Fradinak, de ezzel most nem kell foglalkozni. Biztos, hogy sok dolgunk lesz, de abban is bízom, hogy az ellenfél védőinek is sok dolga lesz.

ujpestidozsa.hu, kivonat: NSO