A Népligetben TV-s meccsen játsszuk első hazai mérkőzésünket.

Női vízilabda, OBI, 2. forduló
Népliget, 18.00: Ferencváros – BVSC
Jegy: 1000 Ft
TV: M4 Sport

Tavaly még a BVSC-ben szerepelt Kisteleki Dóra:

Az első bajnokiról és a szerdai, BVSC elleni második fordulóról a két gólt szerző Kövér-Kis Réka nyilatkozott.

Dunaújvárosban átestünk egy olyan tűzkeresztségen, amit mindenki nagyon várt már. A meccs elején viszont a taktikai utasításokat nem nagyon tartottuk be, lecsúsztunk egy-egy blokkal, a visszazárásoknál mindig hagytunk egy üres embert. Ezeket a BVSC elleni találkozón megpróbáljuk javítani, és úgy próbáljuk kezdeni a mérkőzést, ahogy a Dunaújváros ellen abbahagytunk. Várjuk az első hazai meccsünket, úgy érzem, készen állunk.

A BVSC magabiztos győzelemmel kezdte a szezont, az első fordulóban a Honvéd otthonában nyertek 24-3-ra.

Átalakult a BVSC is a nyáron, jó igazolásaik voltak, de azzal, hogy Kisteleki Dóri ide igazolt a Ferencvároshoz… Nem azt mondom, hogy gyengültek, de azért őt nehéz pótolni. Petrovics Mátyást ismerve, biztos felkészültek belőlünk. De hazai medencében nagyon meg szeretnénk nyerni a mérkőzést.

Kövér-Kis Réka szerint a Fradi két edzője olyan taktikát dolgozott ki, amit, ha végrehajt a csapat, meglepetést okozhat ellenfelének.

Mi is videóztunk, végignéztük a hibáinkat, amit a Dunaújváros ellen elkövettünk, azokat most ki akarjuk javítani. Én szeretek a BVSC ellen játszani, kíváncsian várom a szerda esti mérkőzést, hogy milyen taktikával játszanak. Szerintem a Gerendás György és Béres Gergő által kitalált taktikával mi meglepetést okozhatunk.

Női csapatunk játékosa szerint volt egy olyan plusz tényező, amit az első meccsen érzett először igazán a csapat.

Az utolsó negyed mindenkiből előhozta a Fradi szívet. Annyira még nem vagyunk összeszokott csapat, a fiatalok egyre jobban beépülnek a rutinos játékosokhoz, egyre összeszedetett a gárda és egyre jobban megy a gyakorlatban is, amit az edzőink kitaláltak. Vannak még hibák, de haladunk a megvalósítás felé.

Fradi.hu