Ehhez hasonló mély gondolatokkal várják a megyeri láp lakói a hétvégi derbit.

Novothny Soma

Várom az összecsapást, hiszen a második fordulóban már megéreztem, milyen is egy derbin a pályára lépni. Remélem, hogy a saját játékunkat tudjuk majd játszani, mivel a Szusza Ferenc Stadionban bebizonyítottuk, képesek vagyunk bajba hozni riválisunkat. Természetesen az első idei derbin a Ferencvárosnak is volt jó pár helyzete, most is ilyen mérkőzésre számítok. Dönteni az fog, hogy ki lesz képes kihasználni a helyzeteit, mikor a másik fölé kerekedik. Két éve már fejeltem egy gólt a Groupamában a 90. percben, most egészen biztos, hogy más érzés lenne betalálni, és nem várnék a meccs utolsó percéig sem.

Tischler Patrik

Mindenki tudja, mennyire fontos ez az összecsapás. A derbin nem számít a tabellán elfoglalt helyezése a csapatoknak, ugyanakkor az tény, hogy a Ferencváros most jó formában van. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, szükségünk van a három pontra. Biztos vagyok benne, hogy fanatikusainknak köszönhetően remek hangulat lesz. Bajnoki mérkőzésen még nem szereztem gólt a Groupama Arénában, de nyilván remélem, ez most szombaton megváltozik. Természetesen, ha nyerünk, de én nem találok a kapuba, akkor is boldog leszek, mert a csapat győzelme a legfontosabb.

Zsótér Donát

Jó érzéseim vannak a derbivel kapcsolatban. Természetesen fokozottan készülünk az összecsapásra, és bízom benne, hogy jó játékkal és győzelemmel fogjuk megajándékozni kiváló szurkolóinkat. Szeretnék javítani a két csapat mérlegén, és egyértelműen a győzelmek számát növelném. Egy Fradi elleni győzelem motiváló lenne a csapat számára a jövőben, a fejekben is rendet tenne. A csapat sikere fontosabb, mint az én góljaim száma, de természetesen nagy élmény lenne betalálni.

ujpestidozsa.hu