Egy cserével álltunk ki a kék-fehérek ellen.

Az FTC címvédő öregfiúk-csapata örökrangadót játszott az MTK-val a bajnokság 8. fordulójában. A mieink mindenképpen vissza akartak találni a győztes útra, hiszen a múlt héten a Kelentől elszenvedett váratlan vereség után átmenetileg a Honvéd és az MTK is megelőzte a tabellán Dzurják József csapatát. Ennek ellenére kissé váratlanul az MTK már a találkozó 2. percében megszerezte a vezetést, Mogyorósi Tibor távoli lövése vágódott védhetetlenül Nagy Gábor kapujába. A 28. percben egyenlíteni tudott a Ferencváros, Deszatnik fejezett be szépen egy akciót. Sőt, még a játékrész lefújása előtt sikerült megszerezni a vezetést is! Deszatnik szögletét Szeiler megcsúsztatta, a hosszú oldalon érkező Lilik pedig a kapuba juttatta a labdát. Így ferencvárosi vezetéssel vonulhattak szünetre a felek. A második játékrészben aztán eldöntöttük a rangadót: a 62. percben Jordáki húzott el a szélen, az alapvonalról visszagurított labdájával pedig Szeiler lőtte ki a jobb alsó sarkot. 3-1-es győzelmével a Fradi visszavette a vezetést a tabellán, Dzurják József vezetőedző így érthetően elégedetten értékelt:

Megmutattuk, hogy még dobog a Fradi-szív! Rengeteg játékosunk hiányzott sérülés, betegség, vagy munkahelyi elfoglaltság miatt, de az a tizenkét ember, aki ma itt tudott lenni, a szívét-lelkét kitette a pályára. Hátrányból sikerült fordítani egy olyan meccsen, ahol az a furcsa, szokatlan helyzet állt elő, hogy az ellenfélnél több, korábban az NB I-et is megjárt labdarúgó lépett pályára, mint nálunk…

Labdarúgás, öregfiúk-bajnokság
FTC – MTK 3-1 (2-1)
FTC: Nagy G. – Szűcs M. (Ulicska, a szünetben), Telek, Keller, Lilik – Deszatnik, Bubcsó, Holló, Lengyel, Jordáki – Szeiler.
Gólszerzőink: Deszatnik, Lilik, Szeiler

Fradi.hu