A következő másfél hét Fradi-Dózsái jól indultak – férfi pólóban. A mai győzelem után jövő héten hokiban, míg jövő szombaton fociban mérkőzünk meg a lilákkal.

Vízilabda OBI, 3. forduló
Ferencváros 19–7 UVSE
Negyedek: 6-0, 6-0, 2-4, 5-3
Gólok: Jansik 5, Manhercz 5, Jaksics 3, Varga Dénes 3, Nikics 2, Mitrovics 2

Az első “félidőben” 12-0-ra vezettünk, ehhez többet nem is kell hozzáfűzni, tartalékosan is könnyedén vertük a lilákat. A mai nap még egy fontos híre, hogy a magyar válogatott keretébe meghívót kapott kapusunk, Vogel Soma és centerünk, Német Toni. Märcz Tamás kezei alatt október 24-én és 25-én dolgoznak majd a keretedzéseken. A teljes névsort és a szövetségi kapitány gondolatait ide kattintva olvashatjátok.

Beszámoló: Fradi.hu

Jansik Szilárd

Nem számoltam mennyit lőtt Manó vagy én, nem erről szólt a mérkőzés, hanem arról, hogy tudtuk, mi fiatalok sokat fogunk játszani és az volt a feladat, hogy ne hibázzunk, kevés gólon tartsuk az ellenfelet. Ez a második félidőben nem sikerült, kicsit elfáradtunk és kaptunk buta gólokat. Összességében nagyarányú győzelmet arattunk, ennek kell örülni. Egy kis regenerálódásra szükség lesz, mert még három meccsünk lesz a héten, azok lényegesen nehezebb találkozók lesznek.

Manhercz Krisztián

Én sem figyeltem, ki mennyi gólt szerzett. A második félidőben végig a fiatalok játszottak, arra törekedtünk, hogy jó legyen a védekezésünk és sikerüljön azokat az elemeket megcsinálni, amiket megbeszéltünk, a végén kijött a fáradtság. Az első két negyed jó volt, utána figyelmetlenségből, rossz helyzetmegoldásokból kaptunk gólokat. Az biztos, hogy jobban kell ezekre a helyzetekre figyelnünk, mert egy jobb csapat ki tudja használni.