Thomas Dollnak tetszett a helyi komplexum, makói kollégája szerint méltó avatómeccs volt a tegnapi.

Galéria: FTC, Színvilág

A helyi média tudósítása szerint nagy sikere volt a makóiak között a Fradi minibusznak, a legnagyobb élményt pedig az jelentette, hogy a lefújás után a Fradi összes játékosa a pályán maradt, így lehetett közös fotót készíteni, aláírást kérni, ahogy fogalmaztak: „Egy biztos, újabb szurkolókkal bővült az eddig is népes Fradi-tábor.

Thomas Doll

Egy barátságos találkozón vagyunk túl, amit jól szerveztek meg és a komplexum is szép lett. Minden meccsen koncentrálnunk kell a bajnokságban, a végén meglátjuk, hogy sikerül-e megnyernünk. A tavalyi szezonhoz képest több erő van a csapatban, éhesebbek vagyunk, kevesebb a sérült játékos, tehát lehet egy jó idényünk.

Méhes Tibor

A futball ünnepe volt a mai nap, nagyon örülök ennek a mérkőzésnek, hiszen Magyarország legnépszerűbb csapata látogatott el hozzánk. Mindig különleges élmény a Fradival játszani, méltó avató meccse volt a létesítménynek. Úgy gondolom, hogy tisztességesen helytálltunk, sőt jó lenne, ha ezt a formát, küzdő szellemet hoznánk, és ilyen játékot mutatnánk a bajnoki meccseken is. A becsület gólra volt lehetőségünk, nem jött össze, de bízom benne, hogy a Pécs ellen győzünk.

Délmagyar, Makó FC