Rutinos játékosunkkal beszélgettek, szóba került a Balmazújváros és a a Felcsút elleni bajnoki mérkőzés is.

A legutóbbi mérkőzésünket eléggé halványan kezdtük, az elején két góllal vezetett a Balmazújváros. Mi volt az oka a gyengébb kezdésnek?

A Balmazújváros nagyon jól védekezett, mi pedig az első gól után kapkodni kezdtünk. Nagyon ki akartunk egyenlíteni és sok hibával játszottunk. A passzaink nem sikerültek, eladtuk a labdákat és ebből a balmazújvárosiak rengeteg veszélyes kontrát tudtak vezetni. Egy ilyen szituációból szerezték a második góljukat is és még ezután is voltak komoly helyzeteik. Aztán szerencsére nekünk is sikerült a hálóba találnunk és ekkor már úgy éreztem, hogy akár az első félidőben is meglehet az egyenlítés. A második félidőben már jobban játszottunk és megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Az előző válogatott szünet nagyon jól jött a csapatnak, azóta folyamatosan nyerjük a mérkőzéseinket. Most azonban egy győzelmi sorozat után következik a pihenő. Mit gondolsz a jelenlegi szünet miként hat majd a csapatra?

A győzelmi szériánkkal természetesen elégedettek vagyunk, de a mutatott játékon van még mit javítanunk. A jelenlegi szünetet nem azzal kellett kezdenünk, hogy helyreálljunk egy fájó vereség után, hiszen az önbizalmunk a helyén van. Most van időnk rá, hogy a hibáinkat kiküszöböljük és a továbbiakban ne csak eredményesek legyünk, hanem a játékunk is a helyén legyen.

Miben másak az edzéseitek a szünet alatt, mint amikor sorozatban játsszátok a mérkőzéseket?

Ilyenkor nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni az erőnléti munkára, mert több idő áll a rendelkezésünkre.

A Puskás Akadémia lesz az első ellenfelünk a szünet után. Mit vársz attól a mérkőzéstől?

Nagyon kemény meccs lesz. A Pintér csapatok mindig rendkívül szervezetten játszanak, nagyon nehéz megtalálni a védekezésükben a réseket. A legfontosabb a három pont, de szeretnénk a mutatott játékunkkal is kiszolgálni a közönséget.

Milyen eredményt vársz?

A három pont a lényeg, az eredmény csak ráadás.

Fradi app