Támadónk szerint most jól megy minden.

– Zsinórban négy bajnoki győzelmet is arattunk, mit gondolsz a csapat jelenlegi formájáról?
– Jelenleg nagyon jól megy minden, nagyon fontos volt számunkra, hogy sorozatban négyszer is három pontot tudtunk szerezni, ez rengetegen javított a hangulatunkon. Egy csapatként, barát a barátért küzd a pályán, ez pedig mindennél többet jelent.

– A Balmazújváros elleni mérkőzés kivételével az idény eddigi összes találkozón pályára léphettél, mennyire érzed magad fontos tagjának a csapatnak?
– Ez valóban így van, egy meccset leszámítva eddig mindig játszottam. Remélem, az edző is úgy gondolja, hogy fontos része vagyok a csapatnak. A Balmazújváros elleni találkozó nem volt egyszerű, a második félidőben azonban már az igazi arcunkat mutattuk, és megnyertük a mérkőzést.

– Kéthetes szünet van jelenleg a bajnokságban, mit gondolsz, mennyire lehet ez az időszak hasznos a csapat számára?
– Keményen dolgozunk az edzéseken, mert fontos, hogy annak ellenére, hogy nincs tétmérkőzésünk, ugyanabban a szellemben készüljünk, mintha hétvégén bajnoki várna ránk. Ennek a munkának biztos meg lesz az eredménye a következő, Puskás Akadémia elleni meccsen.

– Hozzászokhattál, hogy ha kéthetes bajnoki szünetre kerül sor, akkor a nigeri válogatottal vagy, most azonban nem játszotok mérkőzést. Mennyivel másabb így a mostani helyzet?
– Nem sokkal, mert mindegy, hogy a nemzeti, vagy a klubcsapattal vagyok, ugyanúgy keményen dolgozok. Ez előnyös nekem, és a csapattársaimnak is haszna lehet belőlem, legyen az a nigeri válogatott, vagy a Ferencváros.

– Három gólt is szereztél már idén, van kitűzött célod, hogy hány találatig szeretnél eljutni?
– Természetesen a szemem előtt lebeg egy cél, de ez majd a szezon végére fog kiderülni, hogy sikerült-e. Nagyon boldog vagyok, akárhányszor gólt szerzek, de a legfontosabb, hogy a csapat mindig győzzön.

– Két pont lemaradással állunk a második helyen a listavezető Videoton ellen. Mennyire törődik a csapat a tabellával a bajnokság mostani szakaszában?
– Természetesen figyeljük a táblázatot, mert nem lehet más célunk, csak is az első hely. Ha így folytatjuk, oda is érhetünk!

Fradi.hu