Az Erste Liga második hetében is klubunk adta a legjobb teljesítményt nyújtó játékost.

Mi a titka a remek rajtnak?

Ha megnézzük, még nem játszottunk a MAC-cal, a Brassóval vagy a DVTK-val, de a következő fordulókban velük is találkozunk. Akkor már egy pontosabb képet kaphatunk arról, hogy hol is tartunk. Szerencsénk van, hiszen igazán masszív csapatot alkotunk, és ismerem a srácokat már pár éve. A hangulat nagyszerű a csapat körül, a jégen és azon kívül egyaránt.

Miért döntöttél úgy, hogy a Ferencvároshoz igazolsz?

Az Újpest vezetése azt közölte velem, hogy a csapat más irányba indul, így új együttest kellett keresnem. Budapesten szerettem volna maradni, jelentkeztem a Fradinál, és örültek, hogy csatlakozom. Megpróbálom a legtöbbet kihozni ebből a lehetőségből.

Miben különbözik ez a Ferencváros a korábbi csapataidtól?

Nincs sok különbség más együttesekhez képest. Mindig jó a környezet, bár vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Összetartunk a társakkal, ha valaki hibázik, a többiek akkor sem neheztelnek rá, hanem támogatják, és segítik megtenni a következő lépést. Ez szabadabb légkört eredményez a csapat körül.

Mit várhatnak a szurkolók a Ferencvárostól a következő néhány mérkőzésen?

Idegenben játszunk a MAC-cal, majd fogadjuk a Brassót. Sajnos nem látok a jövőbe, de az biztos, hogy meg akarjuk mutatni, fel tudjuk venni a versenyt a MAC-cal is. Meccsről meccsre haladunk, csak az előttünk álló feladattal foglalkozunk. A MAC ellen is a cél, hogy pontokat szerezzünk. Ha annak a találkozónak vége, akkor figyelünk a következő feladatra.

MJSZ