A Penny Market csatlakozott a támogatók sorába.

Mostantól 3 éven keresztül a Penny Market lesz a Ferencváros labdarúgó-csapatának exkluzív szintű szponzora.

Újabb nagy névvel bővült a Ferencváros labdarúgó-csapatának támogatói köre! Csapatunk és a Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft. szerződést kötött a Penny Markettel, így mostantól három éven keresztül a neves áruházlánc lesz az FTC labdarúgó-csapatának exkluzív szintű szponzora. Ez egy magas szintű együttműködést takar, így a jövőben a márka logója minden hivatalos, a csapattal kapcsolatos médiafelületen megjelenik majd.

Az együttműködés mindkét fél számára fontos, hiszen a magyar piacon 21 éve jelen lévő Penny Market és a Ferencváros célja egyaránt az, hogy a fiatalok és a családok kiemelt figyelmet kapjanak. Így a megállapodás egyik legfontosabb pontja, hogy a Groupama Aréna családi szektora ezentúl a Penny Market családi szektor nevet viseli majd. Ez az itt helyet foglalóknak további előnyökkel jár majd, szponzorunk ugyanis minden hazai mérkőzésre nyereményjátékokkal és akciókkal készül a jövőben. A Penny ráadásul elkötelezett a szurkolók igényeinek kiszolgálása mellett a sportoló utánpótlás-tehetségek támogatásában is, így minden évben átad majd egy kiemelkedő eredményt elért fradista utánpótlás-sportolónak egy díjat, amely nagyobb értékű ajándékkal is jár, ezzel is ösztönözni próbálják a fiatal reménységeket a minél jobb szereplésre.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója: „Nagyon örömteli bejelentés ez a mostani számunkra, ugyanis a Ferencváros óriási hangsúlyt fektet mind az utánpótlás-nevelésre, mind a családok és a fiatal szurkolók igényeinek kiszolgálására. Ebben pedig közösek a céljaink a Penny Markettel, így reméljük, egy igazán gyümölcsöző, hosszú távú együttműködés veszi most kezdetét.

Jens-Thilo Krieger,a Penny Market Kft. ügyvezető igazgatója: „Két tradicionális partner talált egymásra most, a Fradit ugyanis 1899-ben, míg a mi anyavállalatunkat 1927-ben alapították. Ráadásul nagyon közel áll hozzánk az FTC szellemisége, az Erkölcs, Erő, Egyetértés olyan jelszavak, amelyeket a mi cégünk is képvisel. A ma átadott exkluzív családi szektorral igyekszünk a családokat és a fiatalokat minél közelebb hozni a labdarúgáshoz és a Ferencvároshoz. Mostantól áruházainkon keresztül minden hazai mérkőzésre 100 db belépőt sorsolunk ki az új szektorba, és más nyereményjátékokkal is készülünk majd. Emellett az utánpótlást is támogatni fogjuk, mert hisszük, hogy közös munkával ki lehet nevelni olyan játékosokat, mint amilyen a múltban Albert, Nyilasi, vagy éppen Lisztes voltak.

Siklósi Csaba, a Lagardere Sports Hungary Kft. ügyvezető igazgatója: „A Groupama Aréna három évvel ezelőtt nyitott meg, és ez alatt az idő alatt nagyon sokminden történt. Ha csak a labdarúgást nézzük, a Ferencváros ünnepelt már itt bajnoki címet, nyert 3 Magyar Kupát, a magyar válogatott pedig itt vívta ki 44 év után az Európa-bajnoki szereplést. Emellett nagyon sok olyan megállapodást kötöttünk már meg ezen a helyen, ami hosszú távú közös érdekeket szolgál. Most ezt a sort folytattuk, a Penny Market is csatlakozik a Ferencvárost támogatók illusztris klubjához. Ez is jelzi, hogy jó úton járunk, hiszen ezek a partneri kapcsolatok nem véletlenül jönnek létre. A Ferencváros a mai napig húzónév a magyar piacon, így az ő médiamegjelenésük az őket támogatóknak is jó, az együttműködés így az erkölcsi mellett üzleti szempontból is mindkét fél számára nagyon előnyös.

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője: „Amikor hallottam erről, egyből az jutott eszembe, hogy ez egy nagyon jó ötlet. A Penny Market neve mindenki fülében jól cseng, nekem, mint németnek pedig különösen. Nagyon jó, hogy a Ferencvárosnál ismét olyan dolgokat valósíthatunk meg, amelyek Magyarországon korábban még nem voltak. Nyugaton az ilyen típusú együttműködéseknek már nagy hagyománya van, a Bundesligában is több példát láthatunk erre, de Magyarországon úttörők lehetünk. A családi szektor és az ott elérhető programok, játékok kiemelten fontosak, hiszen a családok és a kisgyerekek egyedülálló élményben részesülhetnek. Abban pedig biztos vagyok, hogy a Penny nagy gondot fog arra foglalkozni, hogy kiemelten szórakoztassa a családi szektorban helyet foglalókat. Úgy gondolom, ez egy nagyszerű, mindkét fél számára előnyös együttműködés lesz.

Fradi.hu