Augusztus 27-én hatodik alkalommal szervezi meg az Albert Alapítvány a Fradi Családi Napot a Népligeti Sporttelepen. A belépés ingyenes!

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy augusztus utolsó vasárnapján az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány megrendezi a Fradi Családi Napot.

Az ingyenes rendezvényen reggel 9 órától délután 17 óráig izgalmas sportprogramok és játékok várják a résztvevő gyermekeket és szüleiket, kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

Az FTC szakosztályai bemutatókkal színesítik a Fradi Családi Nap programját. Sok aktív és korábbi ferencvárosi sportolóval is találkozhatnak a Népligetben a résztvevők, ahol ismét megtapasztalhatják, hogy a Fradi valóban egy nagy család. Emellett autogram óra keretében aláírások is gyűjthetőek népszerű sportolóinktól.

Kiegészítő programként a műfüves pályán lesz a legkisebbeknek egy játékváros, légvárral, az érdeklődők pedig Kangoo ugrócipőket és a teqballt is kipróbálhatják.

Ha megéheznének, akkor a Liget Étterem jóvoltából grillezett és bográcsos ételeket fogyaszthatnak, de lesz fagylalt- és kürtőskalács-árus is.

Ott lesz a helyszínen a Fradi Shop is, így mindenki kedvére válogathat a Fradi saját márkás termékeinek kínálatából.

A házigazda és a hangulatfelelős ezúttal is Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique, akinek jóvoltából egész nap szól majd a zene!

A már meglévő programok mellett további meglepetések várhatóak, amelyekről a későbbiekben folyamatosan értesítjük szurkolóinkat!

Várunk mindenkit a Fradi Családi Napra a Népligeti Sportközpontba, augusztus 27-én, vasárnap reggel 9 órától! A belépés ingyenes!