Fiatalok érkeztek, négyen pedig hosszabbítottak – a játékosok közül többen egy hónapra szóló próbaszerződéssel rendelkeznek.

Érkezett: Fischer Noel (KMH Budapest), Kőrösi Péter (MAC U20)
Hosszabbított: Bozsó Krisóf, Farkas Simon, Inglis Ákos, Soós László

Greg Lindqvist, vezetőedző

A két új fiatallal és a négy hosszabbítóval most már tényleg teljes a jövő szezonbeli keretünk, így jelenleg nincs hiányposztunk. Ha minden jól megy, és a komolyabb sérülések is elkerülnek minket, négy teljes sorral tudunk nekivágni a bajnokságnak. Azonban fontos hangsúlyozni, hogy ebben a keretben még vannak egyhónapos tryout-szerződéssel rendelkező próbázók, akiknek sorsáról az augusztusi előszezon-meccsek lezárultával döntünk, így akkor tudunk véglegesen lezárni a keret kialakulását.

A Ferencváros augusztus 2-án kezdi meg a 2017-18-as ERSTE Liga szezonra való felkészülés érdemi részét, kétnapnyi fizikai tesztelést és felszereléspróbát követően pedig Lindqvist mester augusztus 4-én, pénteken vezényel először jeges edzést, a Tüskecsarnokban. Az első felkészülési találkozót augusztus 10-én, csütörtökön játssza csapatunk idegenben, a szlovák Extraligás Érsekújvár ellen.

Kapusok: Sevela Peter, Pleszkán József, Soós László, Bozsó Kristóf

Védők: Juhamatti Hietamäki, Henrich Jaborník, Jászai Dávid, Korbuly Gergely, Lakatos Levente, Lengyel Levente, Nick Owen, Joni Tuominen

Támadók: Bödök Bence, Dubek Vladimir, Farkas Simon, Fischer Noel, Fliszár Zalán, Hardi Richárd, Inglis Ákos, Milan Kolena, Kovács Viktor László, Könczei Áron, Kőrösi Péter, Németh Attila, Rafaj Attila, Szappanos Dávid, Jereme Tendler, Tóth Renátó, Virág Tamás

Fradi.hu