Gábor elmondta, hogy köpni-nyelni sem tudott, amikor Pintér Attila közölte vele, hogy nem számít rá.

A Fradi Európa Liga kieséséről:

A hazai mérkőzés első félideje jó színvonalú volt, ott én is azt éreztem, hogy meglesz a meccs. A Fradi bőven partnere volt a dánoknak, nem volt érdemtelen a vezetés. De sajnos ez a különbség a hazai és a nemzetközi futball között. Van egy mélységi átadás, egy 11-es, egy vitatott piros lap, ami megváltoztatta a párharcot. Lássuk be, hogy sajnos jobb erőkből álló csapat volt a dán, amely megérdemelten jutott tovább. A kinti meccsen a sérültek, eltiltottak miatt felemás volt a kezdő tizenegy, ott nem éreztem már, hogy lenne esély a jó eredményre. Itthon lehet, hogy nem használnak ki egy-két helyezkedési hibát, de nemzetközi szinten ezt könyörtelenül megteszik.

A Soroksárba igazolásról:

Lipcsei Peti azonnal felhívott, amikor kiderült, hogy a Puskás Akadémiától eljövök. Kértem tőle egy kis időt, mert volt több NB II-es és NB I-es ajánlatom is. Úgy döntöttünk azonban a családommal, hogy a Soroksár lesz a legjobb választás. Itt nagyon sok játékost és a teljes szakmai stábot is ismerem, így szerencsére azonnal sikerült is beilleszkednem. Komoly perspektívák vannak a klub előtt, remélem, hogy a tavalyi remek eredményt is sikerül felülmúlni. Fiatal, ambiciózus a csapat, megfelelő a fiatalok-rutinosak aránya, ezért jó szezon elé nézhetünk. Olyan edzéseket tart, amilyen játékos is volt. Jó hangulatú, labdás tréningek vannak, Tímár Ádámnál az erőnléti munka is jó kézben van. Peti emberileg barátságos, és egyelőre nem láttam, hogy annyira szigorú lenne. Persze, tudom, hogy megvan az az énje is. És ott van mellette Dejan is, aki ki tudja ereszteni a hangját. Látszik a szakmai stábon, hogy a Fradihoz tartozik, és onnan is átvettek sok elemet.

A Felcsútról való távozásról:

Rögtön az első nap történt. A vezetőedző behívott, és elmondta, hogy szeretne a posztomra játékost hozni, és ha sikerül, akkor megválnának tőlem. Köpni-nyelni nem tudtam. Nagyon csalódott voltam, de ezzel nem is szeretnék többet foglalkozni. Nem akarok visszafelé köpködni. Lehet, hogy rossz döntés volt a Fraditól eljönni, de nem kesergek a múlton.

A teljes interjú: Csakfoci