Házon belül oldja meg az edzőkérdést klubunk szakosztálya, amely augusztus közepén kezdi meg a felkészülést a szezonra.

Az már eldőlt, ki irányítja a következő szezonban a mieinket. Az utolsó hét fordulóban Felipe segítőjeként, játékos-edzőként tevékenykedő – a sikeres szezonzárásban nagy szerepet játszó – Safar Tony lesz a Ferencváros vezetőedzője a következő szezonban! Safi továbbra is pályára lép majd csapatunkban, de ezentúl ő lesz egy személyben felelős a szakmáért.

Safar Tony az elmúlt években már edzett csapatokat, ám főként az utánpótlásban dolgozott, a Fradi lesz az első felnőtt együttese. Köztudott róla, hogy rendkívül jó kapcsolatot ápol – a mérkőzéseinket gyakran látogató – Sito Rivera szövetségi kapitánnyal, akivel rendszeresen tart szakmai egyeztetéseket.

Csapatunkat emellett tovább szeretnénk erősíteni, már folynak a tárgyalások a kiszemeltekkel. Amint megállapodás lesz, beszámolunk róla online felületeinken!

Jó hír továbbá, hogy az előző szezon meghatározó játékosai is várhatóan zöld-fehérben folytatják a pályafutásukat. A 2017–2018-as szezon egyetlen fővárosi csapataként augusztus 15-én kezdjük meg a felkészülést a szeptember 29-én induló idényre, amelyen szeretnénk a mostaninál is jobb teljesítményt nyújtva szerepelni.

FTC futsal