Fiókcsapatunk az edzőtábor alatt játékost is igazolt.

NK Drava 0-4 (0-2) Soroksár SC
Gólok: Albert, Huszák, Lakatos, Orosz

Kovács D. – Fülöp, Dvorschák, Valencsik (Gyepes), Silye (János) – Derekas (Tamás), Pintér (Csillag) – Albert (Pergel), Huszák (Eisrich), Gera D. (Pál A.) – Orosz (Lakatos)

Dejan Milovanovics

A ZTE gárdája egy hete 3-1-re nyert a szlovének ellen, azaz nem hiszem, hogy egy kézlegyintéssel kellene elintézni magabiztos győzelmünket. Pláne, hogy jelenleg kapják a játékosok a csúcsterhelést. Mindenki tisztában van vele, a felkészülési meccsek eredménye ugyan kevésbé fontos, de azért egy, egy győzelem sokat lendíthet a munkán. Ezúttal sem készültünk külön a mérkőzésre, még délelőtt is edzettünk, de a fáradtság ellenére is egészen jó teljesítményt nyújtottunk.

Miután Romic Danijel aláírta szerződését, hétfőn csatlakozik az edzőtáborból pénteken hazatérő csapatunkhoz. A 24 éves, 187 centi magas, magyar felmenőkkel rendelkező – nem számít légiósnak – horvát Romic Danijel neve ismerősen csenghet a magyar szurkolóknak. A Cibaliaban nevelkedő védő Kozármislenyben mutatkozott be hazánkban, majd a Pécs együttesében két évet töltött el az NB I-ben. Ez idő alatt 42 mérkőzésen lépett pályára. Fél évet lehúzott az élvonalban akkor újoncnak számító Vasasnál, majd az izraeli másodosztályba (Hapoel Katamon) szerződött, ahonnan idén télen visszatért a horvát első osztályban szereplő nevelőklubjához.

Soroksár