Thorup szerint a szünet előtti büntető és kiállítás meghatározta a meccset.

Nehéz beszélni ezután a meccs után. Természetesen csalódottak és szomorúak vagyunk, mi is, és a játékosok is. 44 perc a labdarúgásban semmit nem ér. Jól kezdtünk, gratulálok a fiúknak, hogy megvalósítottuk akkor a tervünket. Tempó, lendület, tűz volt a meccsben, magunkra találtunk. Tavaly egy öngól és a büntetőpárbaj miatt estünk ki, most lehet, hogy egy piros lap lesz a végzetünk. A Koch-esetet vissza kell néznem, véletlenül senki nem kap pirosat, így elsőre talán inkább el kellett volna engednie a helyzetet és Julian hibás döntést hozott.

A szünetben nem lógattuk az orrunkat, feltűrtük az ingujjunkat, 4-4-1-es felállást, zárt játékot kértem, és azt, hogy próbáljunk kontrákat indítani. Természetesen a labdabirtoklás ilyenkor borul, a másodikban nem lehettünk olyan bátrak, mint korábban. Aztán jött két pontrúgás, a negyediknél meg nem voltunk elég fegyelmezettek. A második félidőben mindent elkövettünk, ha hibákkal is, mint a büntetőnél, de megvolt a lehetőségünk arra, hogy megszerezzük a harmadik gólunkat. Most egy éjszaka kell megemészteni a meccset, nehéz lesz kiutazni Herningbe.

Rég dolgozom a fociban, nem tudom már megítélni mi az igazságos és az igazságtalan. Rengeteget fektettek be a fiúk, a klub, a csapat a meccsbe, nagy eredményt érhettünk volna el, nem sikerült. Ha összejött volna a harmadik gól, sokkal több esélyünk lehetett volna, így három góllal kellene győznünk. A közönség nagyszerű volt, az, hogy megtapsoltak minket a végén, nagyon jó érzés volt. A szurkolók is látták, mi történt, köszönettel tartozunk nekik.

Thomas Doll

Nagyon nehéz meccs volt, annak ellenére, hogy sokan esélyesnek tartottak minket. Az első negyvenöt percben nagyon komoly gondokat okozott nekünk a Fradi, ezt mindenki láthatta, a kiállítás és a tizenegyes megváltoztatta a meccset, a második félidőben tíz ember ellen jól megoldottuk a helyzetet. Nem láttam a helyzetet a tv-n, nem vagyok bíró – de ez a döntés meghatározta a meccset. A szünetben tudtuk, hogy megvan az esély, hogy eldöntsük a párharcot, és sikerült nagyon jó eredményt kialakítani.

Jess Thorup