Vezetőedzőnk csak a győzelemmel lenne elégedett holnap – az EL-selejtező előtti sajtótájékoztatón nyilatkozott, Böde Dani sérüléséről is beszélt.

Thomas Doll

A Midtjylland van a favorit szerepében, de ez a meccseken nem számít, hogy 50-50% vagy 40-60% az esély vagy más, az oly mindegy, úgyis eldől a párharc végére, hogy ki a jobb. Ez csak arra jó, hogy valamit írjanak az újságok. A felkészülésünket nem hátráltatta semmi, jó hét van mögöttünk, és szerencsére Lettországban senki sem sérült meg. Böde egyelőre még nem csatlakozott be a közös munkába, de a sérülése napról napra javul, a reális esetében az, hogy három hét múlva lesz bevethető.

A nemzetközi meccseken fontos, hogy mindenki feltüzelje magát, ez kell ahhoz, hogy legyen esélyünk. Más lesz, mint a Jelgava ellen, ellenfelünknek is, mint a Derry City ellen. Most kezdődik mind a két csapat számára a bajnokság is, két tétmeccs van a lábakban, a napi forma fog valószínűleg dönteni. Az FCM egy érdekes és gyors csapat, amely sok variációval rendelkezik a támadójátékában. A középcsatáruk két méter feletti magassággal rendelkezik, ez nem mindennapi a labdarúgásban. Nagyon oda kell figyelnünk a pontrúgásokra, a magyar átlagnál eggyel több játékos tör be a dánok játékában a kapu elé.

A győzelemmel lennék csak elégedett és jó lenne emellett lehozni nullára a meccset.