Vezetőedzőnk szerint a folytatásban jobb teljesítmény kell majd, a Jelgava mestere szerint bebizonyítottuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat.

Thomas Doll

Az első félidőben jól játszottunk, és végig irányítás alatt tartottuk a mérkőzést. A második játékrészben már nem játszottunk jobban ellenfelünknél, de összességében elégedettek lehetünk, hiszen kapott gól nélkül lehoztuk ezt a találkozót is. A két mérkőzés alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy a jobb csapat jutott a következő fordulóba. A következő párharcban jobb teljesítményt kell nyújtanunk. A Jelgava ellen mindkét meccsen lehetett volna jobb a helyzetkihasználásunk. Még több dinamikára, még több erőre lesz szükségünk, ez a szezon kezdetén normális. Néhány játékosnak még bele kell rázódnia a mérkőzések ritmusába, de annak örülök, hogy jobb fizikai állapotban vagyunk, mint a tavalyi idény kezdetén.

Alexandru Curteian

Már a sorsolásnál tudtuk, hogy a Ferencváros jobb csapat, erősebb kerettel rendelkezik, és ezt a két mérkőzés során be is bizonyította. Sajnos a fiatalabb játékosaink kicsit meg is ijedtek a neves ellenféltől, nem tudták azt nyújtani, amire egyébként képesek. Nehezítő körülmények, például sérülések is befolyásolták a végeredményt, illetve az is, hogy a támadójátékunk hatékonysága elmaradt a vártól. Emiatt természetesen csalódott vagyok, de voltak biztató jelek a jövőre nézve.

Fradi.hu, NSO