A sportnapilap szerint eldőlt, hogy támadónk távozik.

A Nemzeti Sport elsőként, már tíz napja jelezte, hogy Radó András szerződtetéséről a Puskás Akadémia megegyezett a Ferencvárossal.

A 23 éves támadóval azonban ezidáig még nem tudtak meggyezni a felcsútiak. Sőt, a Jelgava elleni El-selejtezőn a múlt héten még pályára is lépett a Fradiban, méghozzá kezdőként.

Viszont a hírek szerint nagyon nem volt elégedett vele Thomas Doll vezetőedző, a 65. percben le is cserélte, és azzal a meccsel végleg eldőlt, hogy a Ferencvárosban már nem lesz jövője.

Ezután pedig értesülésünk szerint ma már Felcsúton várják Radót, hogy aláírja szerződését a Puskás Akadémiához. Könnyen lehet, hogy a PAFC-nál a Mezőkövesdről érkező Molnár Gáborral együtt jelentik majd be a szerződtetését, velük együtt emelkedhet tízre a nyári érkezők száma Felcsúton.

Radó András 2015-ben négyszázezer euróért szerződött a Haladástól a Fradihoz. Az első idényében 25 bajnokin hat gólt szerzett, négyet pedig előkészített, a következő szezonban viszont csak 13 meccsen szerepelt az NB I-ben, gólt nem szerzett (egy gólpassza volt). Ezek után nem meglepő, hogy nem ragaszkodtak hozzá a Ferencvárosnál.

NSO