A Lengyelország elleni felkészülési meccsen Norbi találatával nyert az U21-es válogatott – meg is nézheted videón.

Lengyelország 0–1 (0–0) Magyarország
Gól: Kundrák (82.)

Bukrán Erik – Lenzsér Bence, Kecskés Ákos, Szalai Attila, Murka Benedek (Zabari Dávid, 88.), Katona Máté, Vida Máté, Tóth Máté (Szabó Bence, 66.), Spandler Csaba (Polgár Kristóf 66.), Makrai Gábor, Rácz Barnabás (Kundrák Norbert, 59.)

Agresszív letámadással hoztuk zavarba a lengyel védelmet, amely elpasszolta a labdát. Kundrák csapott le a lehetőségre, kicselezett egy embert, majd 16 méterről az üres kapuba passzolt – Weglatz kapus nem számított a nagy védelmi hibára, ezért a labdavesztés előtt messze kint állt a kapujából” – számol be az MLSZ weboldala többek között a gólról is.

Kundrák Norbert

Nagyon jó érzés, hogy gólt lőttem. A mérkőzés előtt beszéltem az edzővel, aki mondta, hogy nagyjából fél órát fogok kapni, és ez így is történt, a 60. percben léptem pályára. Jó érzés volt, hogy idősebbek közt lehetek, hiszen én voltam a csapatból a legfiatalabb. Sokkal gyorsabb volt a játék tempója, mint az én korosztályomban. Több helyzetem is volt, a gólom előtt pár perccel volt egy nagy lehetőségem, amit kihagytam, és ez megviselt. Ekkor az edző odahívott magához, és mondta, hogy nem kell bosszankodnom, mert támadó vagyok, és egymás után fognak jönni a helyzetek. A 82. percben aztán egy eladott labda után sikerült megszereznem a vezetést, és ezzel nyertünk. Kisebb sérülések vannak a csapatnál a támadószekcióban. Nem tudom, hogy a szövetségi edző, Michal Boris hogyan számít rám, de bízom benne, hogy az osztrákok ellen már kezdőként léphetek pályára. Őszintén megmondva, nagyon jó lenne.

Fradi.hu