Az MLSZ csapatkapitánya szerint semmi sem jó a csapat körül.

Kikaptunk Andorrától, felesleges bármit mondanom, hát levetették velünk a mezt. Egy éve ilyenkor a csúcson voltunk, most meg a pokolban vagyunk. Ez mindennek az alja. Elnézést kérek mind a szurkolóktól, akik ide kijöttek, mind a tévénézőktől, mindazoktól, akik szeretik a magyar labdarúgást. Vállalom érte az én felelősségemet is. Nem fogok sajnálkozni. Ezt tudom elmondani, teljes szívemből így érzek.

Én itt voltam a végéig, ennyit tudok mondani. Ki is lehetett volna ebből szállni. Nem mindig az van, ami látszik – fogalmazott a szélső, majd a Nemzeti Sport tudósítója kérdésére kifejtette, hogy ez a gárda jelentősen átalakult, már tele van fiatalokkal, de továbbra is ő a csapatkapitány, és minden felelősséget vállal. – “Dzsudzsák a hibás, és ezt vállalom is. Tavaly is én voltam a csapatkapitány, amikor legelőször kellett kimenni ünnepelni, és most is én vagyok, akit először kell »ütni« úgymond. Erre nincsenek szavak, erre nincs bocsánat.

A jövőt érintő kérdésnél pedig már könnybe lábadt a szeme, de könnyezve is folytatta.

Ilyen még soha nem volt a pályafutásom során, ráadásul egy kicsit egyedül is vagyok. Nem is arról van szó, hogy kelljen bárki is, hogy megvédjen, de nincsen se egy Gerzson, se egy Priska, se egy Szala, se egy olyan, aki átérzi, mit jelent az, hogy válogatott, mit jelent az, megfelelni a szurkolóknak. Nagyon sok mindent tudnék még mondani, de ebbe most nem fogok belemenni.

Aztán mikor kollégánk, Somogyi Zsolt felvetette neki, hogy könnyes a szeme, így folytatta:

Mert engem ez érdekel, tudod, Zsolti. És most is csak azt hallom, hogy »Dzsudzsák, az arab, Dzsudzsák, a pénzéhes«, és nem hiszem, hogy nem mentem ezen a meccsen és nem próbáltam meg, hogy ne kapjunk ki. De itt most valami nagyon nincs rendjén, se a csapatban, se a hozzáállásban. Ha normálisan állunk ehhez a mérkőzéshez, és mindenki a tudását hozza, akkor nem hiszem, hogy egy nullra kikapunk.

forrás: nso.hu