Lipcsei Péter együttese közel volt a győzelemhez, sajnos nem sikerült belőni a győztes találatot.

NBIII Közép-csoport, 34. forduló
Ferencváros II 1-1 (0-1) Gyulai Termál FC
Gól: Kovács

Varga – Kovács, Szpirulisz, Lipcsei, Kárász – Nyéki (Csernák, 66.), Patik (Derekas, 46.), Szabó, Gera, János (Lakatos Cs., 76.) – Pergel

Sárga lap: Szpirulisz (42.), János (70.), Kárász (70.), Lipcsei (86.)

Edző: Lipcsei Péter

Egy motivált, célfutballal készülő ellenfél érkezett a Népligetbe, a lelátói információk szerint a Gyulának ugyanis kötelező volt a három pont megszerzése ahhoz, hogy megőrizhesse NBIII-as tagságát a jövőben. Ennek ellenére kézben tartottuk a meccset az első pillanattól kezdve, több jó akciót is vezettünk már a középkezdés után is, ám az utolsó passzok nem sikerültek. Aztán pedig elaludt a védelmünk, nem mentünk rá egy labdára a tizenhatoson belül, a lövést hiába védte szépen Varga, a kipattanót is a gyulai játékos vitte el, majd helyezett az üres kapuba. Ezután pedig leparkolták a buszt a saját kapujuk előtt, érthető módon. A szünetig csak egy meg nem adott gólig jutottunk, les miatt érvénytelenítette a játékvezető, aki előtte egy tiszta tizenegyest nem adott meg nekünk – kezezés miatt járt volna.

A folytatásban az ellenfél mellett az elemekkel is meg kellett küzdenünk, ugyanis megérkezett az eső, hol gyengébben, hol erősebben esett, volt amikor el is állt egy rövid időre, háromszor villámlott is, ezt a spori még nem tartotta veszélyesnek annyira, hogy megszakítsa a bajnokit. Csapatunk nagy erőket mozgósított a sokszor szimuláló és időt húzó Gyula ellen, de csak nem akart összejönni a gól. Egyre többet reklamáltunk, hiába voltak ezek jogosak, mi kaptuk a sárgákat, amitől kicsit még idegesebbek is lettünk. Ezt szerencsére sikerült a magunk javára fordítani, a hajrában meglett az egyenlítés, Kárász ment el a szélen, középre adását pedig a hosszún üresen érkező Kovács passzolta a kapuba. A győzelmet is nagyon szerettük volna, meg is voltak hozzá a labdáink, ám a legnagyobb helyzeteket is elrontottuk, egy támadáson belül a blokkba és a kapusba bombáztunk, nem sokkal később pedig tíz méterről sikerült az üres kapu mellé lőnünk. Hiába kontráztuk le remekül a kitámadó ellenfelünket, maradt az 1-1.

A Fradi II a 12. helyen zárta az NBIII-as szezont a Közép-csoportban.