Regős Áron 2002-es csapata megnyerte a fiatalok Bajnokok Ligáját. Az új budapesti létesítmény hivatalos megnyitóünnepsége a Bajnokok Ligája Final Six harmadik napján, tegnap volt esedékes, ennek felvezetése volt a fiatalok döntője, amit a Fradi nyert meg. Gratulálunk, fiúk! Eme szép zöld-fehér győzelem “árnyékában” egy másik magyar győzelemnek is örülhettek a sportbarátok, hiszen a Szolnok megnyerte a Bajnokok Ligáját, ezúton gratulálunk nekik is! A Duna Aréna is egy olyan hely lett, amit – ha teheted – legalább egyszer érdemes közelről látnod.

IV. Final Kids U15

Résztvevő csapatok: II. Kerület, BVSC, CN Barcelona (spanyol), CNAB Barceloneta (spanyol), Eger, Ferencváros, Honvéd, Jug Dubrovnik (horvát), Kaposvár, OSC, Savona (olasz), Szegedi VS, Szolnok, Vouliagmeni (görög)

Csoportmérkőzések:
BVSC 10-14 Ferencváros
Honvéd 5-14 Ferencváros

Elődöntő:
Jug Dubrovnik 5-10 Ferencváros

Döntő:
Savona 9-10 Ferencváros

Regős Áron

Egy nagyon jó Savonát győztünk le, a gyerekek bár nem úgy játszottak, mint tudnak, de nagyon fegyelmezetten érték el ezt a sikert, végig betartva azt, amit megbeszéltünk. Egy pillanatig nem adták fel, annak ellenére, hogy a mérkőzés nagy részében hátrányban voltunk. Sikerült visszaigazolni azt a munkát, amit év közben elvégeztünk. A vége igazi eufória volt, a srácok be is hajítottak engem a vízbe, és mint azt megtudtam, erre nagyon készültek. De örömmel ugrottam a vízbe. Habár az országos bajnokságban másodikok lettünk, nekem ők a bajnokok. Gólaránnyal lettünk másodikok, de az egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak, az U15-ös BL teljesítményükkel megkoronázták idei játékukat. Le a kalappal előttük!

Fradi.hu

Fotó: Madar Dávid

Az U15-ös torna mellett egy U19-es kupát is megnyertünk, az általunk rendezett Tavasz Tornát hibátlanul teljesítette Péter Imre együttese:

1. napgaléria.
Ferencváros 19-9 CSC Nagyvárad
Ferencváros 18-11 OSC Potsdam

2. napgaléria.
Ferencváros 13-9 CN Terrassa