Vezetőedzőnk elsőként a Honvédnak és Marco Rossinak gratulált a bajnoki címhez, a lila-fehérek mestere örül annak, hogy vége a szezonnak.

Először is gratulálni szeretnék Rossi Honvédjának. Más Fradit láthattunk ma, mint egy hete. Stabilabbak, kompaktabbak voltunk. Kevés lehetőséget adtuk a liláknak, jól váltottunk a védekezésből át a támadásba. Akár korábban is eldönthettük volna véglegesen a meccset. Jó megérzésem volt egész héten, volt egy elképzelésem, amit átvett a csapat, jól néztek ki az edzéseken is. A szerdai meccs miatt jó, hogy nullára hoztuk hátul a 90 percet, láttuk, mi kell egy ilyen rangadóhoz, dicséret a srácoknak. Jó lett volna harmadiknak lenni, de túl sokat hibáztunk ahhoz, hogy ez meglegyen. Az egész szezon fura volt, ősszel sem tudott elhúzni egy csapat sem, mindenki sok pontot vesztett. Van pár csapat, amely taktikailag fejlődött, ez jó út a magyar focinak. Köszönjük a remek hangulatot a szurkolóknak. Ami a legfontosabb, hogy önbizalmat szereztünk a szerdai meccsre. Most regenerálódnunk kell szerdára. Szép lenne a Magyar Kupa döntőjében telt ház előtt pályára lépni.

– Thomas Doll

A Fradi a meccs elejétől jobb volt, sok hibát vétettünk, gratulálunk Dollnak és a Fradinak. Mindent megtettünk, de ez kevés volt. Örülök, hogy vége a szezonnak. Fontos, hogy tudjuk, honnan kezdtük és hol fejeztük be. Rosszul indultunk, elvesztettük az irányt menet közben. Ami pozitív, hogy voltak, akik fejlődhetnek, és rosszabbul is végződhetett volna a bajnoki évad. Tanulnunk kell a hibáinkból, az átigazolások hiánya is sok gondot okozott. Jövőre kupát akarunk nyerni.

– Nebojsza Vignyevity