Gera és Nagy is csatlakozik a következő szezonban.

Gera Dávid és Nagy Gábor is profi szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal.

Derekas Zoltán és Novák Zsombor után újabb két fiatal labdarúgó írt alá profi szerződést a Ferencvárosi Torna Clubbal! A 20 éves Gera Dávid és a 19 esztendős Nagy Gábor is megállapodott a Fradival.

Gera Dávid
Poszt: középpályás
Születési idő/hely: 1997. 02. 28., Makó
Korábbi klubjai: Maros-menti UFC

Gera Dávid 2013 óta nevelkedik a Ferencvárosban. A 20 éves, több poszton is bevethető labdarúgó korosztályának megfelelő együttesünkben játszott idényről idényre, majd 2015-ben felkeltette Thomas Doll figyelmét is.

A fiatal Gera 2016 telén elsőszámú csapatunkkal tartott a törökországi edzőtáborba is, ahol a Wisla Kraków ellen lépett pályára. A 2015/16-os idényben NB I-es és Magyar Kupa-meccsen is a kispadra ülhetett, de tétmeccsen végül nem mutatkozott be.

Az idei szezont az NB III-as csapatnál töltötte, amelyben 30 meccsen 5 gólt szerzett.

Nagy Gábor
Poszt: védő
Születési idő/hely: 1998. 03. 06., Vác
Korábbi klubjai: Vác

Nagy Gábor Vácott kezdett futballozni, majd 2010 és 2013 között a Fradi utánpótlásában nevelkedett. Újabb három váci év következett, majd 2016 nyarán visszakerült a Népligetbe.

A 19 éves játékos az idei szezonban 22 meccsen lépett pályára az U19-es bajnokságban, 2 találkozón pedig az NB III-ban is lehetőséget kapott. A téli felkészülés során három hazai edzőmérkőzésen Thomas Doll együttesében is pályára lépett.

Nagy Gábor a védelem mindkét oldalán bevethető labdarúgó.

forrás: fradi.hu