Klubunk tornásza felnőtt világversenyen először állhatott dobogóra, talajon érte el a szép sikert. Gratulálunk! A gyakorlatát is megmutatjuk.

Boncsér Krisztián

Nagyon boldog vagyok! A selejtezőben kifutottam az időből, ezt sikerült kiküszöbölni, illetve az érkezéseim is tisztábbak voltak, stabilabb voltam ma, mint a selejtezőben. Komoly mélyponton vagyok túl, mert ez a szezon nagyon nem úgy sikerült, ahogy elterveztem. Sok sérülésem volt, a versenyeken nem tudott megmutatni, amit valójában tudok. De megpróbáltam erre az utolsó versenyre összeszedni magam, és sikerült is a legjobbamat nyújtani. Egész jó gyakorlatot mutattam be talajon, a leérkezéseken van még mit javítani, viszont a kvalifikációban volt egy három tizedes időbüntetésem, azt kijavítottuk, így majdnem fél ponttal többet kaptam. A dobogóhoz kellett egy kis szerencse, de nagyon örülök, hogy megszereztem életem első felnőtt Világkupa-érmét. Külön jó érzés, hogy egy brazil olimpiai bajnokot is legyőztem! Nagyon hálás vagyok az edzőimnek a felkészítésért.

Kerekes Zsombor, edző

Boncsér Krisztián harmadik lett talajon, azt kell mondanom, hogy fejlődött a bekerülés óta. Jelen állapotához képest jó gyakorlatot mutatott be, elégedett vagyok vele.

Fradi.hu, MATSZ