Vállsérüléséből felépült játékosunk már jól érzi magát.

– Nemrég tértél vissza a sérülésedből, hogy érzed magad, hogy van a vállad?
– A vállam egyre jobban van. Mindig rossz, amikor sérülés miatt nem segítheted a csapatodat, főleg, mikor hat hetet kell kihagyni. Ilyenkor lassan telnek a hetek, ráadásul egyre közeledtünk a szezon végéhez. Szerencsére sikerült visszatérnem a pályára, kétszer is játszhattam kilencven percet, szóval már jól érzem magam.

– Játék közben nem tartasz attól, hogy újra megsérülsz?
– Most már nem. Az előző mérkőzéseken sok olyan szituáció volt, ahol akár baj is történhetett volna, de mindig a legjobb döntést hoztam, így pedig minden a lehető legideálisabban alakult.

– A kupában bejutottunk a döntőbe, míg a bajnokságban egyre közelebb kerülünk a célunkhoz, a harmadik hely eléréséhez. Hogyan látod az esélyeinket?
– Jó helyen vagyunk jelenleg a bajnokságban, és érdekes, hogy pont az előtt a Vasas előtt állunk a tabellán, akivel a Magyar Kupa döntőjét is játszani fogjuk. Fontos, hogy megtartsuk ezt a pozíciót, mert ez az Európa-liga szempontjából is kedvező számunkra. Nagyon boldog lennék, hogyha az első Ferencvárosban töltött szezonomban máris trófeát nyerhetnék.

– Ha már az első szezonodat említed: télen érkeztél hozzánk, hogy érzed magad itt?
– Remekül érzem magam, Budapest egy gyönyörű város. Minden barátom, akinek mesélek, egyből ide akar jönni. Nehéz szavakba önteni az elégedettségem, a klubbal is minden a lehető legjobb, gyönyörű stadionban játszunk, nagyszerű az edzőközpont is, ahol minden nap készülünk.

– Most hétvégén pedig az ellen a Videoton ellen játszunk, amely a bajnokság megnyerésére hajt. Milyen mérkőzésre számítasz?
– Nem lesz könnyű találkozó. Idegenben lépünk pályára, és mindkét csapatnak komoly céljai vannak. Nyitott mérkőzés lesz, nem lehet megjósolni, mi fog történni.

– Végezetül: hogyan telnek az utolsó perceid mielőtt kifutnál a pályára?
– Nincs semmi különleges rituálém, fontos, hogy minden izmomat alaposan bemelegítsem. A fizikális készülés mellett lényeges a lelki biztonság is, próbálok fejben csak a mérkőzésre koncentrálni, hogy a kezdősípszónál már a legjobb formámat tudjam nyújtani.

Fradi app