Pontes elégedett az egy ponttal.

Úgy érzem, ez nem volt egy jó meccs. A bátorságunk hiánya meglepett, nem helyeztük nyomás alá a Debrecen. Nem volt szabadrúgásunk az ellenfél kapuja előtt, pedig jó volt a pálya a nedvessége ellenére. Nem érdemeltünk három pontot. Felfoghatatlan, hogy ilyen visszaesés volt a játékunkban az elmúlt hetek után. Bátrabban kellene játszaniuk a focistáimnak, le kellene győzni a félelmeiket. Az egyetlen pozitívum, hogy ezúttal a szokásos bekapott gól nem érkezett. Ez a meccs a szezonunk hű képe sajnos, azt hittem, hogy az elmúlt hetekben előbbre léptünk ebben.

Gondot okozott Leó kiesése, aki a passzjátékunk fontos szereplője. De nem helyeztük nyomás alá a Debrecent, könnyű labdákat vesztettünk, kontralehetőségeket nyitottunk az ellenfélnek. Futottunk az események után. Ha túl sok játékos játszik gyengén, akkor hazai pályán sem fogunk tudni nyerni.

Batik Bence két év kihagyás után tért vissza a keretbe, ez hatalmas boldogság. Edzéseken jó teljesítményt nyújt, egyelőre ennek örülök. Radó is izomszakadás után végre 10 napon túl volt panaszmentes, így ma lendületet hozott a csapatba. Botkánál még a válogatottban összeszedett sérülés újult ki.

– Thomas Doll

Jó meccs volt, két remek csapattal. A Ferencváros más célokért játszik, természetesen tudtuk, hogy nehéz meccs lesz. A játékosaimnak a fegyelmezett játékért gratulálok, elégedettek vagyunk az egy ponttal, de a meccsen kialakított helyzeteink alapján több is volt benne.

Elégedettnek kell lennünk egy ponttal, reálisan kell nézni a helyzetünket. Egy sokkal jobb, válogatott játékosokkal teli csapat ellen játszottunk. Persze a meccs végén éreztük, hogy lehetett volna több benne. A meccs előtt éreztem a kurázsit, akaratot a csapatban, sajnos nem jött össze több. Ha az első félidőben betalálunk, egyszerűbb lett volna a meccs és kontrázhattunk volna. Az első félidőben nyerhettük volna meg a meccset.

– Leonel Pontes