Az utánpótlás válogatott Korbuly leigazolása mellett jó hír, hogy Dubek és Kovács is hosszabbított jégkorong csapatunkkal.

Korbuly Gergely

Illés Sándor felszerelésmenedzsert már régóta ismerem, ezen a kapcsolaton keresztül már tavaly is megkeresett a Ferencváros, de akkor még élő szerződésem volt a Volánnal, amely az idén járt le. Úgy éreztem, öt szép fehérvári év után megérett az idő a váltásra. A Fradinak remekül küzdő, és egyre jobban fejlődő csapata van, ahol azt hiszem, én is megkaphatom azt a lehetőséget felnőtt szinten is a bizonyításra, amit Fehérváron nem kaptam meg. Ráadásul budapesti vagyok, így a családomhoz is közelebb lehetek. A keret magyar magját jól ismerem a korosztályos válogatottakból, illetve ellenfélként is többször találkoztunk már, Lengyel Levivel pedig kifejezetten jó a viszonyom, Fehérváron szobatársak is voltunk. Bízom benne, hogy kialakul egy erős, jó közösség, amivel egyértelműen esélyesek vagyunk a rájátszásba jutásra, ott pedig már bármi elképzelhető. Alapvetően egy védekező típusú hátvéd vagyok, de amellett, hogy minél jobb plusz-mínusz mutatóval akarok zárni, pontokkal is szeretném hozzásegíteni új csapatomat a győzelmekhez.”

Greg Lindqvist, vezetőedző

Korbuly Gergely is a fiatal védők sorát erősíti. Nagyon tehetséges, de az elmúlt két idényét elnézve neki is nagyon sok munkára van szüksége ahhoz, hogy szintet léphessen, és stabil helyet harcolhasson ki magának a felnőtt mezőnyben. Most azonban, hogy ő is a Fradi család tagja lett, erre meg is lesz minden lehetősége. Ha kitartó lesz, azt hiszem, nagyon sokat fog tudni segíteni nekünk a jövőben.

Fradi.hu