Az érem és a kupagyőzelem kötelező, mondja Bogesz.

Ne tőlem kérdezzék[, hogy amiatt játszik-e jobban a Fradi, mert én is játszom.] Erre tőlem nincs jó válasz, de ha valaki így látja, annak örülök. Kétségtelen, hogy az utóbbi időben én és a csapat is elkapta a fonalat, az biztos nem véletlen, hogy az utolsó négy tétmeccset megnyertük.

Sokkal több a mosolygós focista az edzéseken. A gyenge szereplés megviselt minket, mostanra viszont kikerültünk a gödörből. Az én lelkemnek is jót tett, hogy a kupában megszereztem az első Fradi-góljaimat. gólpasszaimat, de a jövőben a kapu előtt szeretnék ennél jóval határozottabb, veszélyesebb lenni. Tudok ennél is jobban focizni.

Százalékokban nem tudnám meghatározni, de több van bennem, az ellenfél kapuja előtt még több váratlan húzásra vagyok képes, és eredményesebb játékot várok magamtól. Bár nem vagyok csatár, támadó középpályásként a góllövésből is kivenném a részem.

A bajnokságra már nincs esélyük, Ha a harmadik helyen és a kupagyőztesen zárnánk, elégedett lennék, úgy jöttem, hogy valamit mindenképp nyerni akarok.

A Debrecen nem ront majd nekünk, a biztonságra épít majd, szerintem egy ponttal is elégedettek lennének, hiszen lépéselőnyben vannak. Nekünk hazai pályán fölényben kell focizni, sőt, győznünk kell. Nehéz meccsek várnak ránk, nagyon nem szeretnék pár hét múlva elúszott éremről, kupagyőzelemről beszélni. Ez nem fordulhat elő.

– Bognár István

(Nemzeti Sport)