Legyőztük a Honvédot, így helyet cseréltünk a tabellán.

Öregfiúk csapatunk a Bozsik Stadionban lépett pályára a Honvéd ellen. A mérkőzés nagy téttel bírt, hiszen a két csapat a fordulót megelőzően azonos pontszámmal állt a tabella első, illetve második helyén.

Az első gólunkat a második félidő elején szereztük. Bubcsó remekül adott be egy jobb oldali szögletet, a rövidre érkező Holló fejesét a kapus először bravúrral védte, de a kipattanót Holló már a kapuba vágta.

A második gólunk előtt Holló remekül ugratta ki Palásthyt, aki kilépett a védők közül, kicselezte védőjét, majd a kimozduló kapust is, a visszafutó védők között pedig a hálóba passzolt.

Ezzel a győzelemmel öregfiúk labdarúgó-csapatunk feljött a tabella első helyére, és nagy lépést tett a bajnoki cím felé.

Nagyon meg vagyok elégedve a csapattal. Egy erős ellenféllel szemben fegyelmezetten, taktikusan futballozva, szép gólokat szerezve nyertük meg ezt a rangadót. Továbbra is veretlen a csapatunk, mind a két nagy riválist, az Újpestet és a Honvédot is oda-vissza legyőztük. Van még hátra három mérkőzésünk, a saját kezünkben van a sorsunk. Ez a csapat megérdemli, hogy bajnok legyen – mondta a csapat vezetőedzője, Dzurják József.

Honvéd – FTC 0-2 (0-0)

FTC: Nagy – Telek, Dragóner, Lilik (Szkukalek), Balogh – Bojan, Szekeres, Keller, Lisztes (Bubcsó) – Holló (Jordáki), Palásthy

Gól: Holló, Palásthy

Vezetőedző: Dzurják József

Fradi.hu