Újdonsült játékosunk a szezonban egy gólt szerzett lila-fehérben. A 26 esztendős center jégkorong csapatunk második igazolása. Fiatal hátvédünk, Lengyel Levente pedig hosszabbított klubunkkal.

Virág Tamás

Újpesten nyíltan kimondta a szakvezetés, hogy nem számolnak velem a következő szezonban, így mindenképpen új csapatot kellett keresnem. De ettől függetlenül is gondolkodtam a váltáson, mert az elmúlt évadban nem kaptam túl sok játéklehetőséget. Szerettem volna Budapesten folytatni a pályafutásomat, úgyhogy örültem a Ferencváros megkeresésének. Úgy érzem, a csapat már tavaly is remekül teljesített, az idén pedig kulcsjátékosok maradtak, és az alakuló kerettel reális cél lehet legalább a legjobb négy közé jutás. Nem lesz ismeretlen számomra a közeg, a magyar játékosok nagy részét már ismerem korábbról, Kiss Ákossal és Papp Csabával szinte együtt nőttünk fel Dunaújvárosban, de a többiek közül is sokakkal játszottam már együtt. Azt hiszem, nagyon jó közösségbe kerülök. Greg Lindqvistet nem ismertem még korábban, de határozott, céltudatos edző benyomását keltette, úgyhogy minden adott egy remek bajnoki szezonhoz, amiből én is igyekszem a lehető legjobb teljesítménnyel kivenni a részemet!

Greg Lindqvist, vezetőedző

Igazi klasszikus centert kerestünk a jövő évi csapatunkba, és bár tudjuk, hogy Virág Tamásnak nem a tavalyi volt a legjobb szezonja, de a képességein ez mit sem változtat. Nagyon jól korcsolyázik, és hatalmas küzdő, úgyhogy bízom benne, hogy előrelépést jelent a csapat számára, hogy csatlakozott hozzánk.

Fradi.hu