A hétvége utánpótlás foci programja.

U14, Lantos-sporttelep, 10.00
MTK – Ferencváros

U16, Fáy utca, 11.00
Vasas – Ferencváros

U15, Lantos-sporttelep, 12.00
MTK – Ferencváros

NBIII Közép-csoport, 30. forduló
Vasárnap, Dunaújváros, 18.30
Dunaújváros PASE – Ferencváros II
Jegy: 1000 Ft, megváltható online, vagy a vendéglátónk által részletezett értékesítési pontokon – ide kattintva olvashatóak a részletek.

A mérkőzés előtt 2 órával nyitjuk meg a szurkolók előtt a jegypénztárakat. Szükség esetén a hazai és a vendégoldalon is 3 pénztár fog nyitva tartani! A vendégoldalon 1 beléptető kapu van, ezért kérjük a vendégszurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, hogy kényelmesen be tudjanak menni és elfoglalni az ülőhelyüket.

Jelenleg a vendég szurkolók az G és L fedett, valamint a kapu mögötti E, D, C nyitott, nem fedett szektorokba tudnak még jegyet vásárolni a www.jegymester.hu keresztül (online), valamint a klub székházában pénteki és szombati napon. Szombat estig lesz lehetőség megvásárolni a vendégjegyeket online felületen keresztül. Amennyiben az online felületen elfogynak a jegyek úgy vendégjegyeket a helyszínen már nem tudunk értékesíteni, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben vásárolják meg a jegyeket!

Dobos Barna

Nagyon örülök ennek a hétvégi mérkőzésnek. Köztudott már, hogy nagyon sok szurkoló várható. Olyan hangulatban ami a hétvégén várható nem mostanában játszottunk, a csapatból sokan pedig nem is játszottak ennyi szurkoló előtt. Ez mindenképpen jó tapasztalatszerzés lehet fiatal csapatunknak.