Sevela mellé a klubunkkal korábban Magyar Kupa bronzérmet szerző Jocit igazoltuk le.

Pleszkán József

Hudák Gábor szakmai igazgató megkeresett, vázolta a szimpatikus jövőképet és ezután döntöttem el, hogy visszajövök a Ferencvárosba. Azt gondolom, hogy a klubnál végre elkezdődött szakmailag is egy már régóta esedékes munka, ami remek előrelépés lesz számomra. Sevela Petertől sokat tanulhatok, szerintem jól kiegészítjük majd egymást és az egészséges rivalizálás az FTC sikereit szolgálja. Célom, hogy tudásommal hasznosan segítsem a Fradit, eredményekről egyelőre nem szeretnék beszélni, várom a bemutatkozást.

Greg Lindqvist, vezetőedző

Kapust kerestünk, mert Sevela mellé szükségünk volt még egy megbízható és jó játékosra. Nagyon fontos volt, hogy megerősítsük a csapatot. Most már van két jó kapusunk a MOL Ligára, szóval nagyon örülünk.

Hudák Gábor, szakmai igazgató

Kapusposzton kellett az erősítés, hiszen Sevela Peter nem tudta teljes egészében végig vinni az előző szezont és szükségünk volt egy olyan játékosra, akivel remekül kiegészíthetik egymást. Mivel Pleszkán József már korábban játszott a Ferencvárosban és az előző idényben is meggyőző teljesítményt nyújtott Debrecenben, felajánlottunk neki egy kétéves szerződést, amelyet elfogadott. Azt gondolom, hogy az ő teljesítménye is sokban hozzájárulhat ahhoz, hogy az FTC a következő szezonban bekerüljön a legjobb négy közé a MOL Ligában.

Fradi.hu