Dani még nem tett le arról, hogy megdöntse gólcsúcsát.

– A hétvégi dupládnak köszönhetően már tizenegy gólos vagy a góllövőlistán. Mekkora cél számodra, hogy megvédd a gólkirályi címed?

– Egyre nagyobb cél, hiszen a bajnokságban egyre nehezebb szituációban vagyunk. Bízom benne, hogy el tudom érni, amit szeretnék, de emellett természetesen az is fontos, hogy a csapat a lehető legjobb helyen végezzen a bajnokságban, illetve megnyerjük a Magyar Kupát. Az egyéni célok sosem helyettesítik a csapattal elért sikereket.

– Egy góllal van előtted Eppel és Scepovic, illetve Bardhival azonos gólszámmal álltok. Mit gondolsz a vetélytársakról?

– Nem csak ők a kihívók, hiszen többen vannak, akik tíz góllal állnak. Egy meccsen is lehet három gólt rúgni, bárki az élre tud ugrani. Megpróbálok minden mérkőzésen gólt szerezni, aztán majd a végén meglátjuk, meddig jutok vele.

– Hány gólt tűztél ki magadnak célul az idény előtt?

– Természetesen más nem is lehetett a célkitűzés, minthogy megdöntsem a tizenhét gólos csúcsomat. Ehhez most még hat gól hiányzik, nem lehetetlen feladat, majd meglátjuk, hogy sikerül.

– A Mezőkövesd elleni duplád után azt mondtad, bosszús vagy, hogy nem sikerült mesterhármast szerezned. Ennyire maximalista vagy?

– Persze, minél jobban szeretnék szerepelni, és mivel több olyan helyzetem is volt, amit be kellett volna rúgnom, így egyértelmű, hogy bosszús voltam. Ha olyan dolog történik, ami nem rajtam múlik, akkor nem vagyok ideges, de ha olyan, ami rajtam, akkor természetes, hogy bosszant.

– A góllövés szeretete már a kisfiadban is kialakult?

– Valamennyire már most foglalkoztatja a foci, de összességében a sportok is. Majd kiderül, mi mellett dönt.

– Végezetül: hány gólt láthatunk még tőled a hátralévő meccseken?

– Remélhetőleg minél többet!

Fradi.hu