A hétvégén örökrangadó vár ránk szombat este, a Fradi II pedig Dunaújvárosba látogat vasárnap.

NBI, 30. forduló
Szombat, 20.30, Hidegkuti-stadion: MTK – Ferencváros
Jegy: Elővételben 1755 Ft, egyébként 1950 Ft, megváltható az MLSZ online jegyértékesítő rendszerében, személyesen pedig az Üllői úti jegypénztárban (Kedd-Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00). Minden további információ a mérkőzéssel kapcsolatban az MTK weboldalán olvasható ide kattintva. A találkozó előtt a két csapat öregfiúk együttese játszik előmérkőzést 18.30-tól.

NBIII Közép-csoport, 30. forduló
Vasárnap, Dunaújváros, 18.30: Dunaújváros PASE – Ferencváros II
Jegy: 1000 Ft, megváltható online, vagy a vendéglátónk által részletezett értékesítési pontokon – ide kattintva olvashatóak a részletek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a klubunk az alábbi jegyértékesítési tájékoztatást adja a hazai és a vendég szurkolók részére a 2017. május 7-ei 18.30 órakor kezdődő Dunaújváros Ferencváros mérkőzés kapcsán. A mérkőzésre egységesen 1000,- forintba kerülnek a jegyek, erre a mérkőzésre nincs semmilyen kedvezmény a jegyvásárlás során, vagyis diák, gyerek és nyugdíjas részére is kötelező azonos áron a jegyvásárlás! Megkérjük a dunaújvárosi és ferencvárosi szurkolókat, hogy a jegyvásárlás során a csapatuk számára kialakított szektorokba vásárolják meg a jegyet, ezzel is segítve a rendezvény biztonságos lebonyolítását!