Újra összeáll az aranycsapat a budapesti eseményre, klubunk több korábbi pólósa helyet kapott a keretben és a kispadon is.

Millennium csapat névsora:

Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Märcz Tamás, Molnár Tamás, Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt, Vári Attila

Szövetségi kapitány: Kemény Dénes

Edző: Kósz Zoltán

Varga Zsolt

A Millennium csapatának felkészülése hivatalosan július 17-én indul, addig mindenki egyéni edzésekkel készül. Ugyan lesz lehetőség addig is egy-egy közös edzésre, de nehéz az elfoglaltságok miatt teljes keretedzést szervezni. Én öt éve abbahagytam a játékot, egy éve az Octopus színeiben visszatértem, ami sajnos az orrom megműtéséhez vezetett. Azóta kondi edzéseket végzek és futok heti négyszer. A vízhez újra hozzá kell szoktatni magam, az még kérdés számomra, hogy az orrom, hogyan fogja bírni a klóros vizet. Nagyon jó élmények voltak az elmúlt években szervezett gálamérkőzések, ezek megadták az alapot arra, hogy felmerüljön az indulás gondolata. A jó élményen túl a győzelem a cél, hogy erre fizikálisan hogyan tudunk felkészülni, az még kérdés számomra. De az egyéneket, a csapatot és Dénest ismerve, mi mindig mindenhol győzni akarunk.

Fradi.hu